7 Kasım 2013 Perşembe

Galaxy Gear

Akıllı telefon pazarının önde gelen markalarından olan Samsung kısa zaman önce yeni amiral gemisi Samsun Note 3'ü bizlere tanıttı. Geniş ekranı ve Spen kalemi sayesinde öğrencisinden iş adamına 7'den 70'e kadar geniş bir zümreye hitap ediyor.
Ancak  Samsung'un Note 3 ile birlikte yeni çıkardığı Samsung Galaxy Gear akıllı saati daha çok konuşuldu.

Her an bağlantıda kalmanızı sağlayan Samsung GALAXY Gear sizi; çağrılar, metin mesajları, e-postalar hakkında bilgilendirme özelliklerine sahip. Aynı zamanda bu mesajların ön izlemesini görüntüler ve size, mesajları okuma ya da göz ardı etme olanağı sunar. Galaxy Gear’ınız da bir e-posta uyarısı aldığınızda ve e-postayı görüntülemek istediğinizde, Galaxy Note’unuzu Galaxy Gear’a yaklaştırmanız yeterli. Smart Relay (Akıllı Görüntüleme) özelliği, yaklaştırdığınız anda Galaxy Note 3’te e-postanızı görüntülemenizi sağlar.

Ses ile kullanım

Samsung GALAXY Gear’da bulunan dahili hoparlör sayesinde telefonu elinizde tutmaya gerek kalmaksızın görüşmelerini yapabilirsiniz. Örneğin, bir yandan alışveriş torbalarınızı taşırken, diğer taraftan Galaxy Gear ile gelen aramalara yanıt verebilir, mesaj yazabilir, alarmınızı kurabilir ya da yeni takvim girişleri oluşturabilirsiniz.

Samsung GALAXY Gear ülkemizde 799 TL ücret ile satışa sunulmuştur.

Jetgillerden Bu Yana Saatin Gelişimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder